Themabijeenkomsten over inburgering en participatie

De adviesraad organiseert bijeenkomsten over lokale uitdagingen op het gebied van inburgering en integratie en volgt daarmee o.a. de ontwikkelingen rondom de invoering van het nieuwe inburgeringstelsel.

Planning bijeenkomsten

In het kader van het programma Migratie en lokaal bestuur organiseert de adviesraad migratie (ACVZ) het komende anderhalf jaar een aantal bijeenkomsten over lokale uitdagingen op het gebied van inburgering en integratie. Daarmee volgen we de ontwikkelingen rondom de invoering van het nieuwe inburgeringstelsel actief, zodat we in een later stadium de (tussen)balans kunnen opmaken. We organiseren bijeenkomsten voor en met behulp van lokale uitvoeringsexperts en ervaringsdeskundigen.

Deelnemen?

Heeft u interesse om mee te doen aan de bijeenkomsten? Neem dan contact op met programmacoördinator Sander Vergeer.